Derfor skal en rensning af klimaanlægget kun foretages af et autoværksted

Spørg konkret efter den professionelle desinfektion af klimaanlægget med Contra Sept. Kun denne rensning forhindrer de involverede risici og er den eneste med titlen "god" i produkt testen bestilt af det tyske allergi og astma forbund. Selv krævende allergikere kan have tillid til Contra Sept. Den bedste og mindst skadelige for dig, rensnings proces omfatter altid en rensning af fordamperen af et uddannet autoværksted. Vores patenterede metode med 980 Contra Sept skyller fordamperen i klimaanlægget som en damprenser. Kombinationen af ​​mekanisk rensning og et mildt desinfektionsmiddel er en stor faktor for vores vinder resultat. Alle tilbageblivne partikler og mikroorganismer i ventilationssystemet skal fjernes ved rengøring med Contra Sept 981

Klimaanlagencheck Auto S
Klimaanlagenreinigung 980

"Do it yourself" fungerer ikke ved rensning af klimaanlægget

I princippet er bilens ventilationssystem konstrueret således at kabineluften føres ind over den våde og afkølede overflade af klimaanlæggets fordamper. Denne konstruktion gør at man som bilejer ikke kan komme til eller kontrollere dette på nogen måde. Derfor: Ved rensning af klimaanlægget har produkter du selv kan anvende, ingen effekt. Dette, selv om mange produkter er kommercielt tilgængelige i spraydåser til rensning af klimaanlæg. De såkaldte klik dåser (spraydåser) gør bilens interiør rent, men kan ligefrem være farlige. Lugte i kabinen bliver overdøvet af farlige kemikalier, såsom opløsningsmidler og syntetiske duftstoffer som senere inhaleres i kabinen. Materialet der sprøjtes ud, sætter sig i kabinen og luftkanaler men når aldrig ind til klimaanlæggets fordamper. De overalt vedhængende lugtmolekyler giver mange muligheder for kontakt allergi.

Regn ikke med at det gøres ved bilens service

Hvis du tror, at desinfektion af klimaanlægget eller ventilationssystemet sker ved et service af bilen, tager du  fejl. I mange tilfælde er det kun pollenfilteret der bliver skiftet, resten forbliver snavset. Men allerede ved pollenfilterskift skal man tænke sig om. Ved et skift skal man tænke på at partikler og mikroorganismer ofte drysser ud og bliver tilbage i ventilationssystemet. Disse patogener skal absolut fjernes ved en efterfølgende rensning med 981 Contra Sept. For den lige så vigtige desinfektion af fordamperen er der ofte adgang til airconditionsanlægget direkte under handskerummet. Vores sonde skyller den forurenede fordamper med Contra Sept 980 og højt tryk. Der bruges en liter desinficerings-/rensevæske per bil til dette formål.

Contra Sept Familie
til toppen