Klimanlage Auto Gesundheit

Contra Sept er en del af et sundt klimaanlæg

Klimaanlæg behøver ikke at være forurenende. I hundredvis af værksteder bruges Contra Sept dagligt. For ren luft i bilen. For at fremme kendskabet til skadelige dannelser af bakterier og sygdomsfremkaldende organismer. For en sund oplevelse. For nydelsen af kold luft. Og for den store præstation af hygiejne. Oplev forskellen. Contra Sept giver dagligt bevis på sund luft fra klimaanlægget. Derfor er Contra Sept en del af et sundt klimaanlæg. For dig og dine passagerer.

Stol på vores Testvinder produkte

Kun Contra Sept produkter opfylder de høje standarder for et rent klimaanlæg i testen bestilt af ​​det tyske astma og allergi forbund (DAAB). Meget effektive komponenter sikrer en bæredygtig rensning og desinfektion. Mikroorganismer, skimmelsvampe, og bakterier bliver elimineret. Samtidigt klarer Contra Sept sig uden indhold af skrappe rensekomponenter. Det er sundt for dig og beskytter overfladerne på blæsere og andre dele af ventilationssystemet, som kunne blive beskadiget på anden måde.

Testsieger Contra Sept
Klimaanlagenreinigung Contra Sept S

For en sund rensning af klimaanlægget har vi udviklet Contra Sept

Vores Contra Sept produkter er rene og uden sygdomsfremkaldende tilsætningsstoffer. Contra Sept indeholder ingen opløsningsmidler eller syntetiske aromastoffer. Contra Sept er uden allergifremkaldende farvestoffer og parfume. Contra Sept er undersøgt, testet og egnet til de krav, som mennesker med allergi stiller.

til toppen