Desinfektion og rensning af friskluftsystemet og klimaanlægget

Skimmelsvampe, mikrober og bakterier danner i bilens klimaanlæg en ildelugtende og levende belægning. Uden regelmæssig rensning og hygiejne sætter du dit helbred på spil. Der er kun én måde at undgå dette: Hver 12 måned gennemføres en desinfektion af klimaanlægget på værkstedet, med testvinderen Contra Sept. Også hvis du ikke bemærker en dårlig lugt, er overfladen af ​​den fugtige, varme fordamper dækket med sygdomsfremkaldende organismer hvis den ikke bliver renset regelmæssigt. Dele af denne belægning føres kontinuerligt ind i kabinen via ventilationssystemet. Selv når  air-conditionanlægget ikke er tændt. Du må ikke vente, til det begynder at stinke og lugte ud af din bils klimaanlæg.

Klimawartung
Klimaanlagenreinigung Contra Sept S

Et beskidt klimaanlæg bliver hurtigt til en sundhedsrisiko

Ved at tænde for klimaanlægget, sætter du det våde kondenserende kredsløb i ventilationssystemet i gang. Nye biler har derfor også efter 12 måneder brug for et tjek og  en desinfektion af klimaanlægget. Med almindelig bilvask og intensiv indvendig rengøring, vil du ikke opnå noget. For at opnå ren luft i bilen renser eksperten luftkanaler og pollenfilter huset med testvinderprodukterne fra Contra Sept. Det er nødvendigt fordi bakterier og forurenende aflejringer sætter sig i hele ventilationssystemet. I forbindelse med det normale eftersyn af din bil sikrer et klima tjek eller service for hygiejne i køretøjet og dit helbred.

Professionel rensning af dit klimaanlæg, er mere end det du ser

Renlighed og hygiejne i bilens klimaanlæg er dit ansvar. Ligesom mange andre maskiner og apparater kræver et ventilationssystem og klimaanlæg, regelmæssig rengøring for at fungere ordentligt. Et beskidt klimaanlæg er ikke et problem der løses af fabrikanten, men som hører til som en del af den regelmæssige vedligeholdelse af din bil. Du ville sikkert også afvise at bruge husholdningsapparater eller sanitet uden en passende rengøring. Stil de samme krav til dit værksted og ​​kræv en regelmæssig desinfektion af klimaanlægget. Omkostningerne er lave og giver et bæredygtigt resultat for dit og dine passagerers helbred.

Reinigung Klimaanlage Auto S
til toppen