Presse tekster

Pollenfilter huset: En ofte glemt bakteriebombe

Pollenfilteret skal forhindre at pollen og andet skidt ikke kommer ind i bilens kabine, og at der kun kommer ren og frisk luft ind. Desværre ser virkeligheden anderledes ud. I mange biler kører millioner af "blinde passagerer" med. Pollen, bakterier og skimmel i klimaanlægget gør ikke nødvendigvis opmærksom på sig selv ved at sende en dårlig lugt ind i kabinen, men belaster altid indeklimaet – og er især for allergikere en trussel. Kontakt TUNAP for at få hele presseteksten som PDF.

Contra Sept automobil klimaanlægs rens, giver et friskt pust

Mikroorganismer, såsom bakterier eller svampe kommer med luften ind til klimaanlæggets fordamper, som har til opgave at køle luften, og herefter blive blæst ind i kabinen. For mennesker kan det resultere i at en kritisk situation udvikler sig. Forekomsten af ​​en ubehagelig lugt indikerer, at belastningen af mikroorganismer i klimaanlægget har nået et for menneskets sundhed, farligt niveau. Mennesker der bruger bilen professionelt eller hyppigt, gravide, allergikere eller personer med svækket immunforsvar er særligt udsatte. Kontakt TUNAP for at få hele presseteksten som PDF.

Et klimaanlæg: Er uden desinfektion en tikkende bakteriebombe

Bilen er for mange mennesker en naturlig del af hverdagen. De bruger bilen flere timer om dagen, og bruger gerne klimaanlægget. Det giver et tilsyneladende behageligt indeklima. At det kan skade deres helbred, er de fleste bilister imidlertid ikke klar over. Kontakt TUNAP for at få hele presseteksten som PDF.

Rensning af bilens klimaanlæg med Testvinder produktet „Contra Sept“

I mange biler kører millioner af "blinde passagerer" med: I klimaanlægget er der samlet pollen, bakterier og skimmel der ikke nødvendigvis gør opmærksom på sig via dårlig lugt, men belaster altid luften i kabinen - dette er en trussel især for allergikere. En uafhængig test viser nu, at rensemetoden "Contra Sept" fra kemi specialisten TUNAP er den mest effektive af alle testede produkter og samtidig er skånsom for sundheden. Kontakt TUNAP for at få hele presseteksten som PDF.

Hvad sker der egentligt ved en rensning af klimaanlægget med Contra Sept ?

Er en bil udstyret med et klimaanlæg, bliver luften sædvanligvis først ledt gennem pollenfilteret og derefter gennem den såkaldte fordamper. Fordamperen er lavet af små lameller, hvorigennem den luften ledes og afkøles, før den blæses ind i kabinen. Og netop denne fordamper samt filter huset og de tilstødende ventilationsskanaler er den virkelige kilde til fare. Ved de store temperaturforskelle, der er i dette fugtige miljø danner de bakterier, svampe, mikrober, og pollen en levende "biobelægning". Kontakt TUNAP og få hele presseteksten som PDF.

Contra Sept, et produkt fra TUNAP

TUNAP der er grundlagt i 1972 gjorde i de første år især sit navn kendt, med produkter til pleje og vedligeholdelse på autoværksteder. Disse udgør til dato, stadig et fokusområde. Men TUNAP i 2012 tilbyder mere. Fra den dengang rent tyske udbyder af værkstedskemi, til den i dag internationale koncern med næsten 800 medarbejdere på tre fabrikker, og en omfattende portefølje af kemiske produkter. Produkter til industrien, private label produkter til den private husholdning, kosmetik og tekniske kemiske produkter og systemer til bilindustrien samt til vedligeholdelse og reparation. Kontakt TUNAP og få hele presseteksten som PDF.

Pressekontakt

Contra Sept marketing

TUNAP Danmark

Industrivej 7


6200  Aabenraa

Telefon: 74 63 09 36


kim.petersen@tunap.com


www.contra-sept.dk

www.tunap.dk

 

Presse & Kommunikation

TUNAP Danmark

Industrivej 7

6200  Aabenraa

Telefon: 74 63 09 36


kim.petersen@tunap.com
www.contra-sept.dk
www.tunap.dk

 

Pressebilleder

til toppen